Káva pro milovníky tradičních chutí. Arabica z Brazílie a Nikaraguy přínáší kávy se spíše hořkým nádechem a čokoládovými tóny. O kávě ve filtru Filtrovanou kávu si tak hravě připravíte všude, kde je hrnek a horká voda. Káva ve filtru má své kořeny až v Japonsku, kde se zrodila v 90. letech jako cestovní verze oblíbeného dripperu. Díky malému balení, jednoduché přípravě a skvělé chuti je tím nejlepším kávovým parťákem do míst, kde nemáte stejné vybavení na přípravu kávy jako doma. Jak na přípravu Že k přípravě vám stačí pouze horká voda a hrnek rozhodně není nadsázka. Jak na to? Rozbalte obal a vytáhněte filtr s kávou Zatřeste filtrem a odtrhněte jeho horní část podél nápisu Open Rozložte a nasaďte na hrnek Postupně nalévejte 175 ml horké vody (92 °C) až po okraj filtru Počkejte, až káva zcela překape do hrnku Z jednoho filtru si připravíte 150 – 200 ml kávy podle toho, jak intenzivní chuti chcete dosáhnout. Přípravu zvládnete raz dva. Zabere vám max. 3 minuty. Filtry s kávou jsou balené jednotlivě do recyklovatelného sáčku naplněného dusíkem. Dusík kávu chrání před světlem, vlhkostí, zabraňuje jí v oxidaci a uchovává ji čerstvou.
Země původu |
Nikaragua |
Chuť |
Kolekce více druhů |
Stupeň pražení |
Střední |
Typ kávy |
Arabica |
Metoda zpracování |
Promyté |
Chuťový profil |
Čokoládový |
Hmotnost |
200.000g |